Popular Posts

Предоставено от Blogger.

Blogger templates

Романтична фотосесия Надя и Тони

Наскоро имах честта и удоволствието да снимам романтична фотосесия на една много влюбена двойка. Представям ви Надя и Тони - млади, красиви и много влюбени.


Love Story е един от най-любимите ми жанрове във фотографията. Като сватбен фотограф, често снимам романтични фотосесии, но тази се отличава от другите, защото ми предоставиха възможност да избера времето и мястото за снимките. Често се случва, притиснат от обстоятелствата да снимам във време, не много подходящо за снимки - по обяд или в ранния следобед, когато слънцето е високо и прави неприятни сенки по лицата. Затова, когато имах свободата да избирам времето за снимки, избрах късния следобед, два часа преди залез. Така при една три часова фотосесия, можехме да се възползваме от различните състояния на светлината. Имах възможност да снимам преди залез, когато слънцето огрява добре моделите и рисува образите в една леко златиста светлина. Можех да снимам на фона на залеза и на небето, изпълнено с красиви отблясъци по облаците. Както и във синия час, когато светлината е отразена от бледнеещото небе и сенките потъват в тъмнина и се появяват светлините на града.
За място на снимките избрах Стария град в Пловдив. Това е едно от най-сниманите места в България, особено когато става дума за сватбена фотография, но колкото и да снимам там, винаги мога да намеря ново място и нов ракурс, който да предаде уникалност на снимката.


< >

Няма коментари:

Публикуване на коментар